Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – فاطمه اکبرخانی؛ پویا فیروزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادآنلاین با اشاره به اقدامات انجام شده برای آزادسازی بخشی از منابع بلوکه‌ شده ایران در کره‌جنوبی اظهار کرد: رسیدگی به این موضوع کاملا مرتبط به بانک‌مرکزی است و اتاق‌های مشترک اقدامی در این راستا انجام نداده‌اند، اما در پی مذاکراتی که همتی با طرف کره‌ای داشته قول‌های مساعدی گرفته‌ تا بخشی از منابع بلوکه شده کشور را آزاد کنند و ما هم به نتیجه آن خوشبین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروزی از کاهش شدید حجم تجارت دو کشور در سال۹۹ خبر داد و گفت: میزان تجارت ایران و کره‌جنوبی در مقایسه با سال‌های گذشته به پایین‌ترین حد رسیده به طوریکه مجموع مبادلات دو کشور در سال جاری حدود ۱درصد بوده است، که البته این میزان هم مربوط به واردات آن دسته کالاهایی بود که از قبل ثبت‌سفارش شده‌اند.

این عضو اتاق بازرگانی با اشاره به علت افت تجارت خارجی دو کشور توضیح داد: محدودیت‌های بانکی و عدم امکان انتقال وجه، و همچنین خروج شرکت‌های کره‌ای از بازار ایران در پی خروج آمریکا از برجام منجر به توقف واردات از کره و بلوکه شدن منابع حاصل از صادرات مواد پتروشیمی ایران در این کشور شد.

دبیر اتاق بازرگانی مشترک ایران ‌و کره‌جنوبی درباره آینده تجارت خارجی دو کشور اظهار کرد: تا زمانی که مشکلات زیرساختی از جمله موانع بانکی و مسائل مربوط به ارتباط شرکت‌های کره‌ای و ایرانی حل نشود، وضعیت تجارت دو کشور تغییری نخواهد کرد؛ حتی اگر شرایط برای بازگشت دو کشور به ارتباطی که در گذشته داشتند نیز فراهم شود، در کوتاه‌مدت شاهد افزایش حجم مبادلات با کره نخواهیم بود.

فیروزی خاطرنشان کرد: ما همچنان منتظر اقداماتی در جهت رفع موانع ارتباطی از سمت کره هستیم تا حداقل با تامین مواد خام و نیمه‌ساخته مورد نیاز شرکت‌های ایرانی تجارت دو کشور از نو آغاز شود؛ البته در پی کاهش تجارت‌ با کره‌جنوبی کشور‌های رقیب جای ما را در بازار این کشور گرفته‌اند که درصورت ارتباط مجدد، تجار ما با چالش بزرگی برای بازیابی جایگاه خود در کره مواجه خواهند شد.

دبیر اتاق بازرگانی مشترک ایران‌ و کره‌جنوبی در پایان به تاثیر برجام در روابط تجاری دو کشور هم اشاره کرد و گفت: اگر برجام به شرایط قبل بازگردد موانع تجارت خارجی ایران با همه کشور‌ها رفع خواهد شد، از آنجا که کره‌ای‌ها هم ادعا می‌کنند نقل‌و‌انتقالات پول به ایران و فعالیت شرکت‌هایشان در بازار ما تحت فشار‌های آمریکا است، با بازگشت آمریکا به برجام این ارتباط از سرگرفته خواهد شد؛ البته فعلا نمی‌توانیم برآوردی از وضعیت ارتباط و حجم تجارت دو کشور درصورت پایان تنش‌های سیاسی ایران و آمریکا داشته باشیم.

پربیننده ترین تجارت ۶۵میلیارد دلاری ایران در سال جاری مشکلات گمرکی ۴۰میلیون دلار کالا را در آستانه فساد قرار داد ضرر صادرکنندگان چینی به دلیل کمبود کانتینرهای حمل و نقل جهانی ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵.۶میلیارد دلار فراتر رفت سهم ۲میلیارد دلاری قاچاق از بازار لوازم خانگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت خارجی ایران برجام تجارت دو کشور تجارت خارجی کره جنوبی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی برای ۵ استان | کاهش دمای محسوس در شمال شرق

به گزارش همشهری ‌آنلاین کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر به همشهری گفت: «در شمال غرب و غرب کشور، سواحل خزر، شمال شرق کشور، استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بخش‌هایی از جنوب و مرکز کشور به شکل رگبار باران همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) در نیمه شرقی و استان‌هایی که در دامنه جنوبی البرز واقع شدند از جمله تهران، البرز، قزوین و سمنان کاهش دمای محسوس را نیز داریم.»
کبری رفیعی افزود: «روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) هشدار نارنجی برای ارتفاعات سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های مازندران، گلستان، خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی و شمال خراسان جنوبی است که شدت بارش‌ها را در پی دارد.»
رفیعی درباره مخاطرات هشدار نارنجی به آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه و تگرگ اشاره کرد.
کارشناس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: «روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) برای سواحل خزر، شمال شرق و ارتفاعات البرز بارش‌های رگباری رخ می‌دهد که با وزش باد نیز همراه است. شدت بارش‌ها به استان‌های مازندران و خراسان رضوی مربوط می‌شود. این مناطق و به ویژه در شمال شرق کشور کاهش محسوس دما را نیز دارند.»
به گفته رفیعی، در روزهای جمعه (۲۱ اردیبهشت) و شنبه (۲۲ اردیبهشت) در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید خواهد بود.
امروز آب‌های خلیج فارس مواج و متلاطم است. از عصر امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) تا جمعه (۲۱ اردیبهشت) مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است و افزایش ارتفاع موج اتفاق می‌افتد.
تهران نیز برخی ساعات بارش رگباری را دارد. نوسانات دمایی پایتخت هم بین ۲۱ و ۱۲ درجه سانتی‌گراد است.

بیشتر بخوانید:
باران تا پایان هفته ادامه دارد | فعالیت سامانه بارشی جدید در کدام استان‌هاست؟
تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری

کد خبر 850100 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران استان آذربایجان شرقی سازمان هواشناسي

دیگر خبرها

  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • هشدار نارنجی برای ۵ استان | کاهش دمای محسوس در شمال شرق
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ