Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، برقراری روابط تجاری با کشورهای مختلف همواره یکی از اهداف کشور برای توسعه روابط تجاری است، در این بین برقراری رابطه تجاری ایران با کره جنوبی به دلیل حجم تبادلات تجاری همواره حائز اهمیت بوده است.

به گفته پویا فیروزی دبیرکل اتاق ایران و کره جنوبی، برای برقراری روابط تجاری ایران و کره دو مشکل عمده وجود دارد که یکی مشکلات مربوط به حمل و نقل و مشکل دوم بیمه حمل و نقل است، بنابراین این دو مسئله باعث شده تا حجم بسیار زیادی از مبادلات کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، صادرات ایران به کره جنوبی در سال 1395 به میزان 2 میلیارد و 861 میلیون و دلار و در سال 1396 به میزان 4 میلیارد و 386 میلیون دلار بوده که این رقم در 11 ماهه 97 به یک میلیارد و 806 میلیون دلار کاهش یافته است.

میزان واردات از کره جنوبی به ایران هم در سال 1395 به میزان 3 میلیارد و 377 میلیون دلار و در سال 1396 به میزان 3 میلیارد و 683 میلیون دلار بوده که این رقم به یک میلیرد و 922 میلیون دلار کاهش یافته است.

مبادلات تجاری جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷

ارزش میلیون دلار

سال ۱۳۹۰ ۱۳۹۱ ۱۳۹۲ ۱۳۹۳ ۱۳۹۴ ۱۳۹۵ ۱۳۹۶ ۱۱ ماهه ۹۷ صادرات ۱۳۸۸ ۹۱۶.۲ ۳۳۵ ۳۹۱.۶ ۱۳۴.۳ ۲۸۶۱ ۴۳۸۶ ۱۸۰۶ واردات ۴۷۳۷ ۴۸۰۳ ۳۸۴۸ ۴۳۰۲.۲ ۳۶۸۲.۲ ۳۳۷۷ ۳۶۸۳ ۱۹۲۲ تراز تجاری ۳۳۴۹- ۲۸۸۷- ۳۵۱۳- ۳۹۱۰.۶- ۳۵۵۲- ۵۱۶- ۷۰۳ ۱۱۶-

مهمترین اقلام صادراتی به کره جنوبی در سال 1396

(ارزش میلیون دلار)

نام کالا ارزش میعانات گازی ۳۹۷۱ بوتا ۱ و ۳ دیکان و ایزوپرن ۱۴۵ سرب تصفیه شده به صورت کار نشده ۵۰ اکسیدها و هیدروکسیدهای مولیبدن ۲۱ اوره حتی به صورت محلول در آب ۲۰ آلومینیوم به صورت کار نشده، غیرممزوج ۱۹ روی غیرممزوج ۱۵ کنسانتره مس ۱۱ سیستم کنترل الکترونیکی ترمز ضدقفل (ABS) ۶ فروآلدئید ۴

مهمترین اقلام وارداتی از کره جنوبی در سال ۱۳۹۶

ارزش میلیون دلار

نام کالا ارزش قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری ۳۵۲.۵ سایر وسایل نقلیه، دارای موتور پیستونی درون‌سوز تناوبی حرفه‌ای - احتراقی با حجم سیلندر ۲۰۰۰ سی‌سی اما از ۲۵۰۰ سی‌سی بیشتر نباشد ۱۵۳ ماژول نمایشگر ۱۰۶ سیستم کنترل الکترونیکی ترمز ضدقفل (ABS) ۸۷ سایر کاغذ و مقوای اندوده با کائولن ۷۷ پلی اوره‌‌تان‌ها به اشکال ابتدایی ۷۵

محصولات از آهن یافولاد غیرممزوج تخت فقط سرد نورد شده به شکل طومارع با پهنای حداقل ۶۰۰ MM به ضخامت ۰/۵ تا ۱ میلی‌متر

۷۳ سایر اجزا و قطعات یخچال‌ها، فریزرها و سایر تجهیزات سردکننده یا منجمدکننده به ردیف‌های ۸۴۱۸۹۱۰۰ و ۸۴۱۸۹۹۱۰ ۶۲ گوشی تلفن همراه ۴۵ سایر وسایل نقلیه موتوری با حجم سیلندر ۱۵۰۰ سی‌سی تا ۲۰۰۰ سی‌سی به جز آمبولانس و هیبریدی ۴۳ مجموعه ماشین‌آلات (Plants) تقطیر یا تصفیه (Rectifying) ۴۲ کوپلیمرهای پروپیلن گرید لوله ۴۱

جدول صادرات نفت خام (تعرفه ۲۷۰۹) جمهوری اسلامی ایران به کره جنوبی طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷

میلیارد دلار

سال ۲۰۱۱ ۲۰۱۲ ۲۰۱۳ ۲۰۱۴ ۲۰۱۵ ۲۰۱۶ ۲۰۱۷ ارزش ۹.۳ ۶.۳ ۵.۱ ۴.۵ ۲.۲ ۴.۵ ۷.۸

این گزارش براساس آمار دفتر بازرگانی کشورهای آسیا - اقیانوسیه تهیه شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صادرات ایران واردات ایران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی

رئیس اتاق ایران در نشست با سفیر جمهوری کره در تهران گفت: بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند روابط تجاری دو کشور را تقویت کنند. در این راستا لازم است روند صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی تسهیل شود.

به گزارش مشرق، رئیس اتاق ایران و سفیر جمهوری کره در تهران ضمن دیدار با یکدیگر درباره آنچه در مسیر تقویت مناسبات تجاری بین ایران و کره‌جنوبی ضرورت دارد، صحبت کردند. در این جلسه تسهیل شرایط صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی مورد توجه قرار گرفت. در این ملاقات مدیر سازمان توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی(کترا) نیز حضور داشت.

در ابتدای جلسه صمد حسن‌زاده - رئیس اتاق ایران - با بیان اینکه اقتصاد کره‌جنوبی توانسته با کمک چهار برند سامسونگ، LG، دوو و هیوندا به خوبی جایگاه خود را بین خانواده‌های ایرانی پیدا کند، تصریح کرد: برنامه‌های سفارت کره‌جنوبی و کترا در مسیر تقویت مناسبات تجاری این کشور بسیار علمی و دقیق است. همواره ایران در ارتباط با کترا توانسته در گسترش روابط بین دو کشور قدم بردارد.

او ادامه داد: البته تحریم‌های ظالمانه علیه ایران موجب شد تا روابط بین دو کشور تحت تاثیر قرار بگیرد. در این بین انتظار بخش خصوصی ایران این است که با وجود فشارهای ناشی از تحریم، فعالان بخش خصوصی کشورهای دیگر به همکاری‌های خود با ایران ادامه دهند.

بر اساس اظهارات حسن‌زاده، ایران ظرفیت‌های خوبی در بخش‌های خدمات فنی-مهندسی، ساخت پالایشگاه، صنایع غذایی، صنایع ساختمانی، قطعات خودرو و دارو دارد و دو کشور می‌توانند با تمرکز بر این حوزه‌ها با یکدیگر همکاری کنند.

حسن‌زاده افزود: ظرفیت‌های موجود در ایران و کره‌جنوبی با ۸۰۰ میلیون دلاری که حجم روابط بین ایران و کره‌جنوبی است، هماهنگی ندارد و باید برای افزایش سطح تعاملات تلاش کنیم.

رئیس اتاق ایران با نگاهی به توانمندی‌های صادراتی ایران، تصریح کرد: هفته گذشته نمایشگاه ایران‌اکسپو را برگزار کردیم و ۸۰ کشور با اعزام هیات تجاری از نزدیک با ظرفیت‌های صادراتی ایران آشنا شدند و اذعان داشتند که زمینه‌های همکاری خوبی در ایران وجود دارد.

او رفت‌وآمد هیات‌های تجاری را با همکاری سفارت‌خانه و اتاق‌های بازرگانی دو کشور مورد تاکید قرار داد چراکه فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در ایران وجود دارد.

حسن‌زاده بر لزوم ارائه تسهیلات لازم برای صدور روادید به ویژه برای فعالان اقتصادی ایرانی تاکید کرد.

وی از مدیر کترا نیز درخواست کرد: این نهاد اختلافات تجاری بین شرکت‌های دو کشور را به صورت منطقی و قانونی حل‌وفصل کند. تعدادی از شرکت‌های ایرانی پیش از شروع تحریم‌ها علیه ایران، منابعی را در پروسه تجارت خود به طرف کره‌ای پرداخت کردند که با آغاز تحریم‌ها مواجه شدند و نتوانستند در مقابل وجوه پرداخت شده، کالا را دریافت کنند. درخواست رسیدگی به این مسئله را داریم.

او از رئیس اتاق و فعالان اقتصادی کره‌جنوبی دعوت کرد به ایران سفر کنند.

راهکارهای تقویت روابط تجاری بین ایران و کره‌جنوبی را بررسی می‌کنیم

در ادامه کیم جون پیو، سفیر جمهوری کره‌ در تهران آینده روابط تجاری بین دو کشور را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: در نمایشگاه ایران‌اکسپو و در مراسم افتتاحیه حضور داشتم و با وجود اینکه متاسفانه شرکت‌های کره‌ای در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشتند؛ اما توانایی ملی ایران را از نزدیک دیدم.

او ادامه داد: به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، شرکت‌های کره‌ای نمی‌توانند به راحتی در بازار ایران وارد شوند، با این حال شیوه‌ای وجود دارد که به کمک آن بتوان سطح روابط را تقویت کرد. ارتباط بین شرکت‌های خصوصی را باید افزایش دهیم.

سفیر جمهوری کره در تهران افزایش سطح اطلاعات نسبت به یکدیگر و شناخت بیشتر را برای روابط بیشتر ضروری دانست و افزود: مطمئن هستم امکان افزایش سطح تبادلات وجود دارد و فقط باید راهکار آن را پیدا کنیم.

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند