Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای گمرک کره جنوبی نشان می‌دهد واردات گاز طبیعی این کشور در ماه فوریه نسبت به مدت مشابه سال قبل آن ۲۷ درصد رشد داشته است.

در ماه فوریه سال جاری میلادی، میزان واردات گاز طبیعی مایع LNG کره جنوبی با افزایش ۲۷ درصدی همراه بود.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «انرژی امروز» بر اساس داده‌های گمرک کره جنوبی، این کشور در ماه فوریه ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۹ میلیون تن LNG وارد کرده است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته میلادی این میزان واردات برابر با ۳.۶۰ میلیون تن بوده است.

قطر، بزرگ‌ترین صادر کننده گاز دنیا، به عنوان منبع اصلی تامین گاز کره جنوبی، ۱.۴۸ میلیون تن صادرات به این کشور داشته است. این حجم صادرات نسبت به سال گذشته ۰.۲۰ میلیون تن افزایش داشته است.

صادرات گاز استرالیا هم به کره جنوبی در همین مدت ۰.۳۳ میلیون تن افزایش داشته است و به رقم کلی ۰.۹۵ میلیون تن رسیده است. درحالی که واردات از عمان به صورت یکنواخت و ۰.۴۲ میلیون تن بوده است.

ایالات متحده هم توانسته است ۰.۴۱ میلیون تن سوخت به کره جنوبی ارسال کند. اما در ماه فوریه سال ۲۰۱۷ هیچ نوع وارداتی از ایالات متحده ثبت نشده است.

بقیه LNG مورد نیاز کره جنوبی هم در ماه فوریه از اندونزی، روسیه، مالزی، فرانسه، نیجریه، پروو، برونئی، نروژ، مصر و بریتانیا تامین شده است.

چندی پیش رویترز با انتشار گزارشی با استناد به آمارهای شرکت ملی نفت کره‌جنوبی اعلام کرد «در حالی که کل واردات نفت کره‌جنوبی در ماه ژانویه نسبت به سال گذشته ۶.۶ درصد رشد داشته و به ۹۹.۸میلیون بشکه رسیده، اما واردات این کشور از ایران با افتی ۴۷.۳ درصدی نسبت به ژانویه سال گذشته مواجه بوده است.»

در عین حال وزارت نفت با ارسال توضیحاتی نسبت به این خبر رویترز واکنش نشان داد و تاکید کرد: تامین خوراک پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، علت کاهش صادرات میعانات گازی به کره‌جنوبی بوده است.

در توضیحاتوزارت نفت آمده بود: مقایسه آمار منتهی به ژانویه ۲۰۱۷ و سال ۲۰۱۸ میلادی به دلیل کاهش حجم صادرات میعانات گازی بوده و حجم نفت خام صادراتی ایران به کره‌جنوبی در مدت ذکر شده مطابق قراردادهای بلندمدت و بدون تغییر بوده است. بعد از اجرایی شدن برجام و با افزایش حجم صادرات نفت خام و میعانات گازی، حجم قابل‌توجهی از میعانات گازی ذخیره‌سازی شده بر روی کشتی‌های نفتکش و انبارها به کشور کره جنوبی فروخته شده و در ماه‌های منتهی به ژانویه ۲۰۱۷ تا روزانه ۳۵۰ هزار بشکه میعانات گازی به این کشور ارسال می‌شد. با اتمام میعانات گازی ذخیره شده و همچنین به مدار آمدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس از ابتدای سال‌جاری و به منظور تأمین خوراک این پالایشگاه از حجم فروش میعانات گازی به کره‌جنوبی کاسته و معادل آن در اختیار پالایشگاه ستاره خلیج فارس قرار گرفته و هم‌اکنون حجم آن به روزانه ۲۰۰ هزار بشکه رسیده است.»

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۶۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!

تین نیوز

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری گفت: واردات خودرو باید شتاب پیدا کند، این روش تنها مربوط به اقشار پردرآمد نیست، بلکه با قوانین واردات بسیاری از اقشار متوسط نیز می توانند وسیله نقلیه تهیه کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سعید آجرلو عضو هیئت علمی دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری که به دور دوم انتخابات مجلس راه یافته است، در نشست «مجلس قوی برای ایران قوی» که با محوریت تحقق شعار سال ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، با اشاره به اولویت بندی برنامه های خود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: میزان تقاضا برای خرید خودرو در بازار بین ۸۰۰ تا ۱.۲ میلیون دستگاه است که با توجه به عرصه کم خودرو قیمت ها افزایش یافته است، برای تامین نیاز بازار مطابق قانون واردات خودرو یکی از روش های افزایش عرضه است.

آجرلو با بیان اینکه واردات خودرو باید شتاب پیدا کند، افزود: این روش تنها مربوط به اقشار پردرآمد نیست، بلکه با قوانین واردات بسیاری از اقشار متوسط نیز می توانند وسیله نقلیه تهیه کنند.

به گفته وی، متاسفانه این قانون به دلیل عدم همراهی رئیس سازمان برنامه و بودجه اجرا نشده است؛ این در حالی است که  بحث واردات خودرو به شکل یک قانون درآمده و عدم اجرای آن به نوعی تخلف مستقیم داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه است.

آجرلو با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۲ میلیارد دلار صرف واردات سوخت شده است، عنوان کرد: بخش مهمی از  واردات سوخت در کشور صرف استفاده در  خودروهای فرسوده شده است، به عبارت دیگر عدم اجرای طرح واردات خودرو و نوسازی ناوگان باعث شده است که علاوه بر افزایش قیمت خودرو شاهد هدر رفتن منابع برای واردات سوخت باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران