Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که خبرگزاری رویترز به استناد آمار شرکت ملی نفت کره جنوبی از کاهش حجم صادرات نفت ایران به کره جنوبی خبر داده، وزارت نفت این کاهش صادرات را مربوط به میعانات گازی دانسته و بر ثابت ماندن مقدار نفت خام صادراتی ایران به کره جنوبی تأکید کرده است. ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رویترز دو هفته پیش با انتشار گزارشی با استناد به آمارهای شرکت ملی نفت کره جنوبی اعلام کرد "در حالی که کل واردات نفت کره جنوبی در ماه ژانویه نسبت به سال گذشته 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد رشد داشته و به 99.8 میلیون بشکه رسیده، اما واردات این کشور از ایران با افتی 47.3 درصدی نسبت به ژانویه سال گذشته مواجه بوده است."

بر اساس این گزارش، "میزان واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته میلادی 7.812 میلیون بشکه بوده است. این رقم نسبت به 8.712 میلیون بشکه ماه قبل از آن (دسامبر 2017) و 14.819 میلیون بشکه ژانویه 2017 کاهش نشان می دهد.ایران در ماه ژانویه پس از عربستان و کویت سومین تامین کننده نفت کره جنوبی بوده است. میزان واردات نفت کره جنوبی از عربستان و کویت در ماه ژانویه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است."

وزارت نفت با ارسال توضیحاتی به خبرگزاری تسنیم نسبت به این خبر رویترز واکنش نشان داد و تأکید کرد: "تأمین خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس، علت کاهش صادرات میعانات گازی به کره جنوبی بوده است."

متن کامل توضیحات وزارت نفت بدین شرح است: "مقایسه آمار منتهی به ژانویه 2017 و سال 2018 میلادی به دلیل کاهش حجم صادرات میعانات گازی بوده و حجم نفت خام صادراتی ایران به کره جنوبی در مدت ذکر شده مطابق قراردادهای بلندمدت و بدون تغییر بوده است. بعد از اجرایی شدن برجام و با افزایش حجم صادرات نفت خام و میعانات گازی، حجم قابل توجهی از میعانات گازی ذخیره سازی شده بر روی کشتی‌های نفتکش و انبارها به کشور کره جنوبی فروخته شده و در ماههای منتعی به ژانویه 2017 تا روزانه 350 هزار بشکه میعانات گازی به این کشور ارسال می شد.

با اتمام میعانات گازی ذخیره شده و همچنین به مدار آمدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس از ابتدای سال جاری و به منظور تأمین خوراک این پالایشگاه از حجم فروش میعانات گازی به کره جنوبی کاسته و معادل آن در اختیار پالایشگاه ستاره خلیج فارس قرار گرفته و هم‌اکنون حجم آن به روزانه 200 هزار بشکه رسیده و متناسب با آن از حجم صادرات میعانات گازی به کره جنوبی کاسته شده است. بنابراین برخلاف تیتر خبر منتشر شده در خبرگزاری تسنیم، کاهش صادرات مربوط به میعانات گازی بوده و ارتباطی با صادرات نفت خام ندارد."

انتهای پیام/

R32317/P1011117/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صادرات نفت ایران

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی عبداللهی ظهر چهارشنبه در دیدار با سخنگوی وزارت امور خارجه که در سالن جلسات حوزه استاندار البرز برگزار شد، به تشریح اقدامات و رویکردهای استان در راستای منویات مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت سیزدهم پرداخت و افزود: بر این اساس برنامه‌های ابتکاری در قالب قرارگاه‌های تخصصی و ویژه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی مطرح کرد: توفیقات ارزشمندی در جهت ارتقای زیرساخت‌های استان البرز در زمینه‌های راه، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، اجتماعی و فرهنگی رقم زده‌ایم و این روند تداوم و استمرار دارد. همچنین در ابعاد مختلف توسعه با قدرت ورود کرده‌ایم و درصدد هستیم تا پایان دولت سیزدهم کارنامه‌ای درخشان از استان البرز بر جای بگذاریم.

به گفته عبداللهی، البرز در حوزه صادرات، جهش بزرگی را رقم زد و صادرات استان از حدود ۳۵۰ میلیون دلار به بیش از یک میلیارد دلار ارتقا یافت که این امر دستاورد ارزشمندی محسوب می‌شود. در حوزه صادرات به تعامل و همراهی ویژه وزارت امور خارجه در برقراری ارتباط البرز با سایر کشورها از طریق رایزنی‌ها و ایجاد بسترهای حضور در نمایشگاه‌های بین المللی نیاز داریم.

استاندار البرز با بیان اینکه البرز با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کم نظیر صادراتی می‌تواند بسیاری از بازارهای دنیا را از آن خود کند، خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد صادرات داروی کشور از البرز انجام می‌شود و همچنین در بخش‌هایی همچون صادرات سبزی و صیفی‌جات، تولید ماکارونی، استقرار شرکت‌های دانش بنیان و … در کشور رتبه برتر را داریم.

عبداللهی در پایان ضمن تقدیر ویژه از تیم وزارت امور خارجه بیان کرد: تیم ارزشمند وزارت امور خارجه در راستای تبیین جایگاه نظام، رسیدگی به مسائل اخیر و ایجاد و حفظ روابط با جهان، بسیار هوشمندانه و با ذکاوت و ریزبینی ورود کرده و شاهد دستاوردهای بزرگ و کم نظیری هستیم که مایه مباهات و فخر است.

کد خبر 6100736

دیگر خبرها

  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس