Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@20:22:47 GMT

حجم طبیعت کره زمین ۱۰ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۵۱۱۲

حجم طبیعت کره زمین ۱۰ درصد کاهش یافت

نقشه جدیدی از طبیعت دست نخورده کره زمین نشان می‌دهد حجم این مناطق در مقایسه با اوائل دهه۱۹۹۰ میلادی ۱۰ درصد کاسته شده است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا و بنیاد حفظ حیات وحش این کشور نقشه‌ای از مهم‌ترین طبیعت دست نخورده دنیا به طور آنلاین منتشر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نقشه نشان می‌دهد بخش اعظم مناطق طبیعی باقیمانده در بیابان‌های مرکزی استرالیا، جنگل‌های موسمی آمازون در آمریکای جنوبی، فلات تبت در آسیا و جنگل‌های برفی کانادا و روسیه قرار دارند.

به گفته محققان حجم مناطق طبیعی دست نخورده فعلی نسبت به اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی، ۱۰ درصد کمتر شده است زیرا بخش وسیعی از جنگل‌ها به زمین کشاورزی یا صنعتی تبدیل شده‌اند. محققان معتقدند این اکوسیستم‌ها نقشی کلیدی در تنظیم آب و هوای منطقه‌ای دارند.

در هر حال تهیه کنندگان و مولفان نقشه مذکور را در دسترس محققان، حافظان محیط زیست و سیاستگذاران این بخش قرار داده‌اند.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای عالی معادن با اشاره به سهم معدن در تولید ناخالص داخلی اظهار کرد: سهم ما از تولید ناخالص داخلی حدود سه درصد است.

وی با اظهار اینکه اگر با روند کنونی پیش برویم حدود ۲۵ سال دیگر به سهم ۱۰ درصد نخواهیم رسید، افزود: واگذاری معادن باید واقع بینانه صورت گیرد و کشف معدن، بهره برداری و فراوری باید منطقی و دقیق صورت گیرد.

وی گفت: سهم معدن در تولید ناخالص ملی حدود شش درصد است در حالی در کشور ۱۱ هزار واحد معدنی وجود دارد که بزرگترین معادن در دست شرکت‌های دولتی است.

استاندار مازندران یادآور شد: باید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بخش دولتی به مردم واگذار شود در حالی که ۹۰ درصد مجوزهای صادره مربوط به شرکت‌های کوچک است.

نوری گفت: ۹۰ درصد برداشت معدنی توسط شرکت‌های خصولتی صورت می‌گیرد از این رو برای حکمرانی شایسته نیازمند آن هستیم که سند مبتنی بر نقشه راه در حوزه معدنی ترسیم کنیم.

وی افزود: بسته‌های سرمایه گذاری، پیوست‌های فرهنگی و زیست محیطی در نقشه راه معادن باید مشخص شود در عین حال باید معادن دوستدار محیط زیست داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت آلاینده‌های معدنی تاکید و اظهار کرد: از نظر فرهنگی باید نسبت به توانمندی سازی مردم حاشیه معادن اقدام کنیم و زنجیره ارزش معدنی را فعال کنیم.

کد خبر 6099885

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • بورس بیش از ۱۲ هزار واحد افت کرد +نقشه
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • راه‌حل انقلابی در مهار گرمایش زمین: تبدیل مستقیم و پاک کربن دی‌اکسید به سوخت
  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها